ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μέσα στις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου, η εισηγμένη ναυτιλιακή εταιρεία Tsakos Energy Navigation, του Νίκου Π. Τσάκου, θα παραλάβει δύο νεότευκτα δεξαμενόπλοια.
Πρόκειται για τα πλοία Oil/Chemical Tanker Delos T. και Dion, τα οποία είναι χωρητικότητας 49.800 dwt το καθένα. Έχουν μήκος 183 μέτρα και πλάτος 32 μέτρα.
Τα δύο πλοία θα υψώσουν την σημαία των Νήσων Μάρσαλ.
Επίσης, μέσα στο επόμενο έτος, θα παραληφθεί και το πλοίο Anfield, χωρητικότητας 154.850 dwt. Η παραλαβή έχει προγραμματιστεί για το τρίτο τρίμηνο του 2026.
Επισημαίνεται ότι η εταιρεία του Νίκου Τσάκου ναυπηγεί συνολικά 20 πλοία, συνολικής χωρητικότητας 2.974.950 dwt, ενώ η συνολική χωρητικότητα του στόλου της ΤΕΝ ανέρχεται σε 10.875.588 dwt.
Διαβάστε επίσης:
Σήλια Κριθαριώτη-Νίκος Τσάκος: Οι τούρτες-υπερπαραγωγή για τις δίδυμες κόρες και τον γιο τους
Τέλος κρουαζιέρας: 9,8 εκατ. ευρώ θα πάρουν 64 Δήμοι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- BofA για Coca-Cola HBC: Αποτελέσματα πάνω από τις εκτιμήσεις και αναβάθμιση στόχων – Τιμή στόχος €64,74
- Χρηματιστήριο: Πάει να βρει τα προηγούμενα υψηλά η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Κικίλιας: Οι μεταναστευτικές ροές μειώθηκαν 34% στα θαλάσσια σύνορα
- Γιάννης Δραγασάκης: Νοσηλεύτηκε στο ΓΝΑ – Το δημόσιο «ευχαριστώ» σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.