ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
To πάρτι διαρκείας, η πρεμιέρα με κέρδη του Παππά, ο Τσακαλώτος έχει δουλειές, οι 350 του Skyline Havens, το big deal στα ξενοδοχεία, και οι μικροί εμφύλιοι στην Νέα Δημοκρατία
Μέσα στις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου, η εισηγμένη ναυτιλιακή εταιρεία Tsakos Energy Navigation, του Νίκου Π. Τσάκου, θα παραλάβει δύο νεότευκτα δεξαμενόπλοια.
Πρόκειται για τα πλοία Oil/Chemical Tanker Delos T. και Dion, τα οποία είναι χωρητικότητας 49.800 dwt το καθένα. Έχουν μήκος 183 μέτρα και πλάτος 32 μέτρα.
Τα δύο πλοία θα υψώσουν την σημαία των Νήσων Μάρσαλ.
Επίσης, μέσα στο επόμενο έτος, θα παραληφθεί και το πλοίο Anfield, χωρητικότητας 154.850 dwt. Η παραλαβή έχει προγραμματιστεί για το τρίτο τρίμηνο του 2026.
Επισημαίνεται ότι η εταιρεία του Νίκου Τσάκου ναυπηγεί συνολικά 20 πλοία, συνολικής χωρητικότητας 2.974.950 dwt, ενώ η συνολική χωρητικότητα του στόλου της ΤΕΝ ανέρχεται σε 10.875.588 dwt.
Διαβάστε επίσης:
Σήλια Κριθαριώτη-Νίκος Τσάκος: Οι τούρτες-υπερπαραγωγή για τις δίδυμες κόρες και τον γιο τους
Τέλος κρουαζιέρας: 9,8 εκατ. ευρώ θα πάρουν 64 Δήμοι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: Οριζόντια αύξηση στο επίδομα θέρμανσης – Επιδότηση diesel όλο τον Οκτώβριο – «Κατώτερη των περιστάσεων η αντιπολίτευση»
- Βόρεια Κορέα: Εκτόξευσε άγνωστο βλήμα προς τη Θάλασσα της Ιαπωνίας – Τι ανακοίνωσε η Σεούλ
- Κόσμηση και Κόσμημα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας
- Άκης Σκέρτσος: «Στήριξη της κοινωνίας χωρίς νέα χρεοκοπία – Τι είπε για ακρίβεια, ενέργεια και εκλογές»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.