ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην προσφορά της Σύλβας Ακρίτα στον εκσυγχρονισμό της Πρόνοιας, και τις παρεμβάσεις της για τα άτομα με αναπηρία και την τρίτη ηλικία, αναφέρεται σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η Έλενα Ακρίτα, ευχαριστώντας παράλληλα το ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, τη Νέα Αριστερά, το Μερα25 και το Κίνημα Δημοκρατίας για τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν.
«Τα περισσότερα κόμματα εξέδωσαν ανακοινώσεις για το έργο και την προσφορά της Σύλβας Ακρίτα στον εκσυγχρονισμό της Πρόνοιας με μια σειρά από πρωτοπόρες παρεμβάσεις για την οικογένεια, τα άτομα με αναπηρία, την τρίτη ηλικία, την απόσβεση χρεών Προσφύγων που εκκρεμούσε για πολλές δεκαετίες και τον αντιδικτατορικό της αγώνα» αναφέρει η κα Ακρίτα και επισημαίνει: «Η οικογένεια μας ευχαριστεί το ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, τη Νέα Αριστερά, το Μερα25 και το Κίνημα Δημοκρατίας».
Δείτε την ανάρτησή της Έλενας Ακρίτας:
Διαβάστε επίσης:
Πέθανε η Σύλβα Ακρίτα, μητέρα της Έλενας
Αττική: Κυκλοφοριακά προβλήματα από την καταιγίδα – 50 κλήσεις στην Πυροσβεστική για άντληση υδάτων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Απελευθερώθηκε η ακτιβίστρια Νασρίν Σοτουντέχ – Την απελευθέρωση Ιρανών από το Κουβέιτ ζητά ο Αραγτσί
- Κιρ Στάρμερ: Θα δώσω τη μάχη αν ο υπουργός Υγείας αμφισβητήσει την ηγεσία μου
- Ταχιάος: Ολοκλήρωση του προγράμματος «Έξυπνες Γέφυρες Περιφερειών» στα χρονικά όρια του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας
- ΟΟΣΑ: Πρώτη η Ελλάδα στην αύξηση του εισοδήματος νοικοκυριών το δ’ τρίμηνο 2025
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.