ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η πρεμιέρα της ταινίας Melania, η συνεργασία της Μαρίας Σάκκαρη με τα Νερά ΑρρένΑ, «Νημάτων Ένδυμα» της Denise Ελευθερίου, 30 Χρόνια «Μαζί για το Παιδί», προτάσεις για τον Άγιο Βαλεντίνο, πρεμιέρα της θρυλικής «ΛΟΛΑ» στο Παλλάς, η προσφορά Αγάπης της ΔΕΗ και ο Λόρδος Βύρωνας Πυργοδεσπότης στην Κηφισιά
Την είσοδο της στην πρώτη 50αδα της παγκόσμιας κατάταξης της WTA αναμένεται να γιορτάσει σύντομα η Μαρία Σάκκαρη. Έτσι, θα γίνει η πρώτη Ελληνίδα τενίστρια, μετά τη Λένα Δανιηλίδου που θα έχει καταφέρει κάτι παρόμοιο.
Μεγάλη ώθηση στην επιτυχία της Σάκκαρη έδωσε η εμφάνισή της στο Premier τουρνουά της Κίνας, Wuhan Open. Εκεί η Σάκκαρη κατάφερε να κερδίσει κατά σειρά τις Πουτίντσεβα, Βοζνιάκι, Βέσνινα και Κορνέ πριν αποκλειστεί από την Γαλλίδα Καρολίν Γκαρσία στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Έτσι, αναμένεται να φτάσει από την θέση Νο 80 στο Νο 50.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω Instagram, «αποχαιρετώντας» το τουρουά, γράφοντας: «Ευχαριστώ Wuhan Open. Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τρομερή η Μαρία Σάκκαρη – Προκρίθηκε στα ημιτελικά του Wuhan Open
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπερηφάνεια για τη φοβερή Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Εξετάζει πρόσθετες κυρώσεις κατά της Ρωσίας μετά τις αποκαλύψεις για τον θάνατο Ναβάλνι
- Ζελένσκι: Οι σύμμαχοι θα παράσχουν νέα ενεργειακή και στρατιωτική βοήθεια στο Κίεβο εντός 10 ημερών
- Μητσοτάκης: Αποχαιρετώ με θλίψη και σεβασμό την Άννα Ψαρούδα, μία αληθινή Κυρία της πολιτικής, της επιστήμης και της κοινωνικής δράσης
- Ουκρανία: Συνελήφθη ο πρώην υπουργός Ενέργειας – Προσπαθούσε να διαφύγει από τη χώρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.