ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το τέταρτο πλοίο συμφώνησε η εταιρεία του Κώστα Δελαπόρτα, DryDel Shipping, με το ναυπηγείο της Ιαπωνίας Namura Shipbuilding, επιταχύνοντας την επέκταση του στόλου.
Η ναυτιλιακή εταιρεία DryDel Shipping, γνωστοποίησε, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ότι έχει συνάψει σύμβαση νέας ναυπήγησης με το ναυπηγείο Namura Shipbuilding για ένα Capesize bulk carrier.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στη φυλακή οι 2 απατεώνες που εμφανίζονταν ως υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ
- ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Τέλος» οι Βεζυρτζής, Οικονομίδης, Μπουντούρης
- Ευρωπαϊκή Ένωση: Κυρώσεις σε πολίτες και οντότητες στη Ρωσία
- Χατζηβασιλείου: Η Τουρκία ενοχλείται από τις επιλογές της Ελλάδας – Η εθνική νομοθέτηση δεν παράγει διεθνή αποτελέσματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.