ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε εξέλιξη παραμένουν οι αγροτικές κινητοποιήσεις σε κομβικά σημεία της χώρας, με τους αγρότες να συνεχίζουν τις παρεμβάσεις τους στο οδικό δίκτυο, στέλνοντας μήνυμα κλιμάκωσης των δράσεών τους. Λίγο μετά τις 8 το βράδυ, αγρότες με τα τρακτέρ τους αποχώρησαν οργανωμένα από τα διόδια της Τραγάνας, στο 125ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, όπου είχαν συγκεντρωθεί από τις 6 το απόγευμα.
Για περίπου δύο ώρες, οι μπάρες των διοδίων παρέμειναν σηκωμένες, επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, χωρίς καταβολή αντιτίμου. Μετά τη λήξη της κινητοποίησης, τα τρακτέρ και τα αγροτικά οχήματα επέστρεψαν στο μπλόκο της Αταλάντης, χωρίς να σημειωθούν εντάσεις.
Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι αποκλεισμοί στη Βόρεια Ελλάδα. Στην περιοχή Πράσινα Φανάρια, στη Θεσσαλονίκη, η διέλευση των οχημάτων παραμένει κλειστή, με τη ρύθμιση της κυκλοφορίας να γίνεται από την ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νέων Φυλατών, Δημήτρη Παπαδάκη, δεν αναμένεται να υπάρξει κάποια αλλαγή ούτε τη Δευτέρα.
Στον Προμαχώνα, όπως ανέφερε ο Γιάννης Τορτούρας από το Συντονιστικό του μπλόκου, η διέλευση θα παραμείνει κλειστή για φορτηγά και νταλίκες έως τις 9 το βράδυ, ενώ στο μπλόκο της Εξοχής η κυκλοφορία θα είναι αποκλεισμένη έως τις 10, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Κάτω Νευροκοπίου, Χρήστο Τσέρνιο. Οι αγρότες έχουν προγραμματίσει γενική συνέλευση, όπου θα αποφασιστούν τα επόμενα βήματά τους.
Διαβάστε επίσης
Ανυποχώρητοι οι αγρότες στα μπλόκα της Δυτικής Θεσσαλίας
Δεσμεύτηκαν τα περιουσιακά στοιχεία του αγροτοσυνδικαλιστή Κώστα Ανεστίδη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.