Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην ελληνική showbiz η είδηση ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη χωρίζουν.
Το ζευγάρι απέστειλε την Πέμπτη δελτίο τύπου, με το οποίο έκανε γνωστό στα μέσα ενημέρωσης την απόφασή του να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους.
Η Βάσω Λασκαράκη δέκα μέρες πριν είχε μιλήσει στο Happy Day και σήμερα προβλήθηκε ξανά μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή οι δηλώσεις της.
Η ηθοποιός ρωτήθηκε εάν είναι έτοιμη να αποκτήσει δεύτερο παιδί και δήλωσε: «Όχι, δεν το σκέφτομαι προς το παρόν. Αν είναι να έρθει, θα έρθει, αλλά αυτή τη στιγμή στην Εύα».
Όταν ρωτήθηκε για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τη ζήλια, δήλωσε : «Πολύ ήσυχα και νορμάλ. Είμαι ήρεμη σε αυτά. Εντάξει, κι εμένα αν μου γυρίσει το μάτι, θα μου γυρίσει μια και καλή». Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απίστευτο! Χώρισαν Τσιμιτσέλης – Λασκαράκη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην εντατική δύο παιδιά από ιλαρά
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μηνιαίες προβλέψεις – Οκτώβριος 2017: Πώς θα είναι ο μήνας σύμφωνα με τα ζώδια;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- BBC-Πόλεμος στην Ουκρανία: 128.115 νεκροί στρατιωτικοί οι επιβεβαιωμένες απώλειες του ρωσικού στρατού
- Reuters: Η ΕΕ αναζητά να κλείσει “παράθυρα” για ροή ρωσικού φυσικού αερίου
- Μπέσεντ για Fed: Να γίνει πλήρης αναθεώρηση – Να υπάρξει αμερόληπτη επανεξέταση ολόκληρου του θεσμού
- Ευρωαγορές: Πιέσεις έφερε η ασθενής έκθεση για την απασχόληση στις ΗΠΑ – Κέρδη 2,8% για την Orsted
