ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Κίνα αντιτίθεται στον “μονομερή εκφοβισμό” χωρών και υποστηρίζει τις χώρες που προστατεύουν τα κυριαρχικά δικαιώματά τους, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Ουάνγκ Γι που επικοινώνησε σήμερα με τον Βενεζουελάνο ομόλογό του, την ώρα που ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εντείνει τις πιέσεις του στη χώρα αυτή της Νότιας Αμερικής.
Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον υπουργό Εξωτερικών της Βενεζουέλας Ιβάν Χιλ, ο Ουανγκ είπε ότι οι δύο χώρες τους είναι στρατηγικοί εταίροι και ότι η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η υποστήριξη αποτελούν παράδοση των διμερών δεσμών.
“Η Κίνα πιστεύει ότι η διεθνής κοινότητα καταλαβαίνει και στηρίζει τη στάση της Βενεζουέλας όσον αφορά την υπεράσπιση των νομίμων δικαιωμάτων και συμφερόντων της”, τόνισε.
Διαβάστε επίσης
Λιβάνιος: Ειδικός κύκλος μόνιμων προσλήψεων ανοίγει στους δήμους τις επόμενες ημέρες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σητεία: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις που επιχειρούν στην πυρκαγιά – Μήνυμα 112 για τον οικισμό Καρύδι
- Αττική: Συνελήφθη 25χρονος εμπρηστής για την πυρκαγιά στο Λαγονήσι
- Γεωργιάδης για Καρυστιανού: Για να δικαιολογήσει τα ψέματα που πουλά στους ασθενείς, έμπλεξε όλες τις εφαρμογές της κβαντικής φυσικής
- Ρωσία: «Περισσότερες από χίλιες» κυβερνοεπιθέσεις με στόχο να προκληθούν προβλήματα στις εκλογές,
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.