ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δημοσκόπηση MRB: Ένας στους 3 αναποφάσιστους εκτιμά πως η Καρυστιανού μπορεί να κερδίσει τη ΝΔ στις εκλογές
Για την πιθανότητα να δημιουργηθεί νέο κόμμα υπό την ηγεσία της Μαρίας Καρυστιανού, μίλησε η ίδια το βράδυ της Δευτέρας, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο.
Συγκεκριμένα η Μαρία Καρυστιανού είπε: «Ο πολίτης πρέπει να μιλήσει για τα δικαιώματά του και από την άποψη ότι οι πολιτικοί κάνουν ό,τι θέλουν στη χώρα. Αυτό θα αλλάξει με αλλαγή του πολιτικού συστήματος, το υπάρχον είναι τόσο σαθρό που θέλει γκρέμισμα και να χτιστεί ξανά από την αρχή. Θεωρώ ότι με την κινητοποίηση των πολιτών ότι θα προκύψει κάτι μέσα από την κοινωνία που θα λειτουργεί υπέρ της» είπε αρχικά στο Kontra Channel, λίγες ώρες μετά από αντίστοιχη τοποθέτησή της στον ΣΚΑΪ.
Ενώ στην ερώτηση αν η ίδια θα είναι μπροστά απάντησε: «Το πόσο μπροστά δεν ξέρω πως το εννοούμε, είμαι στην πρώτη γραμμή με άλλους ανθρώπους που προσπαθούμε να το οργανώσουμε αυτό το κίνημα».
Σε νέα ερώτηση, δε, για το αν το κίνημα αυτό θα πάρει τη μορφή κόμματος η Μαρία Καρυστιανού άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά: «Πιθανότατα ναι αν ολοκληρωθεί σωστά, αν βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι βεβαίως και θα βγει και καλά θα κάνει να βγει γιατί πρέπει να έχουμε κάτι να ψηφίσουμε. Μια εναλλακτική που θα είναι τελείως διαφορετική από τις υπόλοιπες».
Δείτε το βίντεο
Ωστόσο ξεκαθάρισε – σε ερώτηση για ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Αλέξη Τσίπρα – πως «δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας με προηγούμενα πολιτικά κόμματα. Οτιδήποτε έχει ακουμπήσει το παλαιό σύστημα δεν μας αφορά. Μιλάω για πολίτες που δεν έχουν εμπλακεί με τα πολιτικά κόμματα, που έχουν τη διάθεση το όραμα και την ψυχή γιατί πάμε για κάτι πολύ μεγάλο και βεβαίως θα είμαι εκεί».
Με αφορμή, τέλος, επιθέσεις που δέχεται, η ίδια σχολίασε «γνωρίζω για ποιους λόγους θέλουν να με σταματήσουν. Δεν θα σταματήσω, θεωρώ ότι είμαι πιο κοντά στην πραγμάτωση του αγώνα μου με αυτό το νέο, θα συνεχίσω πιο δυνατά».
Διαβάστε επίσης
Άγρια κόντρα on air Μουτίδου – Μπέου: «Δεν γουστάρω ρατσιστές» – «Η πρώτη ξεφτίλα είσαι εσύ»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελ. Προδρόμου (BMS) για καινοτόμα φάρμακα: Η υποχρηματοδότηση, τα αδιέξοδα και οι αναγκαίες λύσεις
- The Billionaires Club: Ποιοι είναι οι 19 δισεκατομμυριούχοι που βρίσκονται στη λίστα των επιδραστικών του mononews100
- Υπερταμείο: Ενδιαφέρον από πέντε επενδυτικά σχήματα για τις Ελληνικές Αλυκές
- Νέο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης: Στη Β΄ φάση του διαγωνισμού οι ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, AKTOR–METLEN και ΑΒΑΞ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.