ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κυβερνοεπίθεση δέχθηκε η Bundestag ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η επίσκεψη του προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην πρόεδρο του σώματος Γιούλια Κλέκνερ.
Όπως μετέδωσε η BILD, σημειώθηκαν εκτεταμένες διακοπές στην λειτουργία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στην πρόσβαση στο Διαδίκτυο. «Βιώνουμε μια μεγάλη διακοπή, από τις 14:30 (τοπική ώρα), η οποία συνεχίζεται», δήλωσε εκπρόσωπος της Bundestag στην εφημερίδα.
Διαβάστε επίσης
Ζελένσκι: Οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ δεν ήταν εύκολες, αλλά ήταν παραγωγικές
Σέφκοβιτς: Η Κίνα διευρύνει τη χορήγηση αδειών για σπάνιες γαίες
Ουκρανία: Χτύπημα σε ρωσικό υποβρύχιο στο Νοβοροσίσκ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ALCΟ: Στις 10 μονάδες η διαφορά ΝΔ από ΕΛΑΣ στην πρόθεση ψήφου – 2 μονάδες η διαφορά ΕΛΑΣ-ΠΑΣΟΚ
- Mercado Bitcoin: Θα καλύψει ζημιά 40 εκατ. δολαρίων από νέα κυβερνοεπίθεση
- Ευρωαγορές: Με άνοδο το ποδαρικό στον Νοέμβριο χάρη στην υποχώρηση του πετρελαίου
- Παύλος Μαρινάκης σε Τσίπρα: Το πολιτικό θράσος του ξεπέρασε κάθε όριο – Βολές για παραϋπουργείο Δικαιοσύνης και Χρυσή Αυγή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.