ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα στο κυβερνητικό μέγαρο της Ρώμης Παλάτσο Κίτζι με τον πρόεδρο της Εθνικής Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς.
«Οι δυο ηγέτες συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή και αναφέρθηκαν, ειδικότερα, στην ανάγκη να ενισχυθεί η κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, μέσω της πλήρους εφαρμογής του Ειρηνευτικού Σχεδίου του προέδρου Τραμπ», όπως αναφέρεται σε γραπτή ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης.
«Η Τζόρτζια Μελόνι τόνισε και πάλι ότι η Ιταλία είναι αποφασισμένη να παίξει κύριας σημασίας ρόλο στη σταθεροποίηση και στην ανοικοδόμηση της Γάζας και έλαβε την πλήρη υποστήριξη του προέδρου Αμπάς. Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι η χώρα της στηρίζει το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων της Παλαιστινιακής Αρχής, το οποίο είναι βασικής σημασίας, και στο πλαίσιο της ανάγκης να δοθεί νέα ώθηση στην πολιτική διαδικασία η οποία θα πρέπει να οδηγήσει σε μια δίκαιη και διαρκή ειρήνη, βασισμένη στην λύση των δυο κρατών» αναφέρει, τέλος, η ιταλική κυβέρνηση.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στελίνα Τσάλτα Φάις: Μία γλώσσα σιωπής, έντασης και διαφυγής
- Μητσοτάκης – ΒΙΠΕ Τρίπολης: «Εικόνα από το μέλλον οι νέες επενδύσεις στη φαρμακοβιομηχανία»
- Δεν είναι 5, είναι τουλάχιστον 25 οι γαλάζιοι που τα βάζουν με τους εξωκοινοβουλευτικούς
- Από τη χρεοκοπία στην εξωστρέφεια: η ΔΕΗ που ενοχλεί τον Τσίπρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.