ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι SEXY μετοχές, τα μυστικά των ΓΕΚ και ΜΟΗ, ποια ειναι τα σημεία και τέρατα που ψάχνει η ΕΚ στην Metlen, τα Μάρμαρα Παυλίδη και η εξαπάτηση, γιατί πανηγυρίζουν στο ΜΜ, τι τρέχει με τον ανασχηματισμό, τα «μυστήρια» της υπουργού Όλγας, και η Χριστίνα Παπακωνσταντίνου στο My Story
Η επιτροπή Greek Shipping Awards, αναγνώρισε το πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα που έχει κάνει η CrediaBank, καθώς αποτελεί μια νέα επιλογή για τη χρηματοδότηση πλοίων στην Ελλάδα, απονέμοντας στην τράπεζα το βραβείο «Χρηματοδότης της Χρονιάς» το οποίο παρέλαβε, από τον χορηγό του βραβείου, κ. Ramon Franco, γενικό διευθυντή εμπορικής ναυτιλίας του Panama Maritime Authority, ο Κωνσταντίνος Οικονόμου, επικεφαλής της ναυτιλίας της CrediaBank.
Η πέμπτη μεγαλύτερη τράπεζα της χώρας, δημιουργήθηκε μετά τη συγχώνευση της Attica Bank και της Pancrata Bank.
Σε λιγότερο από δύο χρόνια, το ναυτιλιακό τμήμα έχει χτίσει το χαρτοφυλάκιό του από το μηδέν σε ένα τρέχον επίπεδο περίπου 430 εκατομμυρίων δολαρίων σε εγκεκριμένα δάνεια.
Εκτός από την ισχυρή ανάπτυξη, η CrediaBank τράβηξε την προσοχή για το υψηλότερο ποσοστό δανείων που συνδέονται με τη βιωσιμότητα — σχεδόν 40% — μεταξύ των ελληνικών τραπεζών.
Οι κριτές χαιρέτισαν επίσης το ευρύ φάσμα δράσης της τράπεζας στην υποστήριξη του κλάδου.
Επί του παρόντος, ο στόλος με υποθήκη εκτείνεται σε πλοία μεταφοράς χύδην φορτίου, δεξαμενόπλοια, πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, πορθμεία, ρυμουλκά και πλοία ανοιχτής θάλασσας.
Η τράπεζα είναι επίσης έτοιμη να υποστηρίξει εταιρείες που ασχολούνται με λιμενικές δραστηριότητες, υπεράκτιες υπηρεσίες, ανακύκλωση, επισκευές, ναυτιλιακό εξοπλισμό και εξαγωγές.
Διαβάστε επίσης
Euroseas (Αριστείδης Πίττας): Εξασφάλισε έσοδα 75 εκατ. δολάρια από τρεις ναυλώσεις πλοίων κοντέινερ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δανία: Μποϊκοτάζ στα αμερικανικά προϊόντα λόγω Γροιλανδίας
- Γεραπετρίτης: «Είμαστε υπέρ των πρωτοβουλιών που προωθούν την ειρήνη και βρισκόμαστε σε διαρκή συνεργασία με τους Ευρωπαίους εταίρους μας»
- Τραμπ: Απειλεί με 100% δασμούς τον Καναδά σε ενδεχόμενη εμπορική συμφωνία με την Κίνα
- Εγνατία Οδός: Αποκατάσταση της κυκλοφορίας στην κατεύθυνση από Αλεξανδρούπολη προς Ξάνθη