ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαρίνα Βερνίκου, σε εγκαίνια καταστήματος.
Η ταλαντούχα φωτογράφος, γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, παραβρέθηκε στα εγκαίνια του πρώτου Flagship καταστήματος του οίκου Kurt Geiger στο Golden Hall.
Για την περίσταση επέλεξε ένα super glam look, που ταιριάζει άψογα με την αισθητική του λονδρέζικου brand.
Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα χρυσό στράπλες σούπερ μίνι φόρεμα, με ένα μπεζ τζάκετ με τρουκς και ψηλά πέδιλα με πέτρες, που έδεναν γύρω από τα πόδια της.

Ακόμη πρόσθεσε μεγάλα κοσμήματα και μια ασημένια τσάντα με χρυσή αλυσίδα.
Μάλιστα, η Μαρίνα Βερνίκου πόζαρε και με την παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια εμφανίστηκε με ένα λευκό τοπ και μαύρο εφαρμοστό κολάν. Ανέδειξε το look της με ένα ζευγάρι μαύρες μπότες με στρας, και μια μαύρη τσάντα με στρας.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- MSC: Επιβαρύνει 800 δολάρια το κοντέινερ, θα εκφορτώνει στα κοντινότερα λιμάνια τα φορτία που προορίζονται για τον Κόλπο του Περσικού
- Bally’s Intralot: Ο Χρυσόστομος Σφάτος σε ρόλο President, Lotteries
- Περιοχή υψηλού κινδύνου ορίστηκε το Στενό του Ορμούζ από τις διεθνείς Ομοσπονδίες ITF και JNG
- Euroxx για Τράπεζα Κύπρου: «Χρυσή» τριετία για τους μετόχους και τιμή στόχος €11
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.