Αύριο το μεσημέρι θα απολογηθεί τελικά ο 29χρονος οδηγός που σκότωσε στη Λούτσα τον 24χρονο Σωτήρη και τραυμάτισε τις 2 γυναίκες.

Ο νεαρός οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή, ωστόσο ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία αφού πλέον στη δικογραφία έχουν μπει νέα σοβαρά στοιχεία. Οι τοξικολογικές εξετάσεις φέρεται πως “καίνε” το δράστη του θανατηφόρου τροχαίου, καθώς εκτός από το αλκοόλ πάνω από το επιτρεπόμενο όριο, είχε κάνει χρήση και ναρκωτικών ουσιών.

1

Μετά έπιασε το τιμόνι και “θέρισε” το παλικάρι και τους συγγενείς του. Κι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε συλληφθεί για επικίνδυνη οδήγηση.

Ο δικηγόρος του 29χρονου μιλώντας σήμερα με δημοσιογράφους είπε ότι ο κατηγορούμενος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ζητάει συγνώμη και στέλνει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του θυματος.

 

Διαβάστε επίσης 

Αλεξάνδρα Νίκα: Οι matching φανέλες του Κωνσταντίνου Αργυρού και του μικρού Βασίλη

Απλήρωτοι φόροι 7,2 δις ευρώ στο 10μηνο – Γιατί αυξήθηκαν κατά 785 εκατ. σε ένα μήνα

Μπακογιάννης κατά Δούκα: «Χρυσοί» κάδοι για τους σκύλους εν μέσω αυξήσεων και σφράγισης κοινωνικών δομών