ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεκρός είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε από γέφυρα στο 12ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Λίμνης – Χαλκίδας, στη βόρεια Εύβοια.
Όπως αναφέρει το eviazoom, ο 72χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, -για άγνωστο λόγο-, και έκανε «βουτιά» από τη γέφυρα της Βλάχας, από ύψος περίπου 4 μέτρων, που βρίσκεται ανάμεσα στα χωριά Δάφνη και Κεχριές.
Στο σημείο έσπευσαν άντρες των Πυροσβεστικών Κλιμακίων Λίμνης – Μαντουδίου και έστησαν ολόκληρη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του οδηγού, ο οποίος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου κατέληξε ύστερα από λίγες ώρες.
Δείτε τις εικόνες από το τραγικό δυστύχημα





Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.