ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Intralot ανακοίνωσε ότι η Intracom Συμμετοχών, που συνδέεται με τον πρόεδρο του ΔΣ, Σωκράτη Κόκκαλη, προέβη την 28.11.2025 στην αγορά 1.000.000 Κοινών Ονομαστικών, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών INTRALOT, συνολικής αξίας €999.672,87.
Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή ανακοινώθηκε ότι την ίδια μέρα ο αντιπρόεδρος της Intralot κ. Soohyung Kim απέκτησε 3 εκατ. μετοχές, συνολικής αξίας 3.005.256 ευρώ.
Διαβάστε επίσης
Grid Shipping (Πάνος Φασουλής): Αγόρασε το έβδομο πλοίο της
Αύξηση 2,4% στη διακίνηση κοντέινερ στα Ισπανικά λιμάνια
Okeanis Eco Tankers (Οικογένεια Αλαφούζου): Από σήμερα η αποκοπή του μερίσματος 0,75 δολαρίων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Από τον FIR Αθηνών στον FIR Ιταλίας: Τα «κενά αέρος» στην ευρωπαϊκή αεροναυτιλία – Πώς προχωρά ο εκσυγχρονισμός της ΥΠΑ
- Γιώργος Νίκας: Από τα Wendy’s και το αμερικανικό όνειρο στα καλλυντικά του Μπραντ Πιτ – Μια επιχειρηματική ζωή γεμάτη ανατροπές
- Βάσια Κωσταρά: Τι είναι το παραγαγγλίωμα που αντιμετώπισε
- Αντίστροφη μέτρηση για την έρευνα βυθού του GSI – Τι σημαίνει για τον ΑΔΜΗΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.