ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται, στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου», ο νεαρός Μαροκινός, ο οποίος -υπό συνθήκες που διερευνώνται- «χτυπήθηκε» από ρεύμα υψηλής τάσης στον σιδηροδρομικό σταθμό του ΟΣΕ στη Σίνδο, έξω από τη Θεσσαλονίκη, με συνέπεια να υποστεί σοβαρά εγκαύματα.
Όπως έγινε γνωστό, ο 22χρονος μετανάστης βρισκόταν μέσα σε βαγόνι εμπορικής αμαξοστοιχίας, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα. Όταν, γύρω στις 8 χθες το βράδυ, η αμαξοστοιχία σταμάτησε στον σταθμό της Σίνδου, ο Μαροκινός φέρεται να ανέβηκε στην οροφή βαγονιού, όπου ήρθε σε επαφή με ηλεκτροφόρα καλώδια. Μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» κι από ‘κει στο «Παπανικολάου».
Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας φαίνεται να προκύπτει ότι εκτός από τον 22χρονο, στην ίδια αμαξοστοιχία είχαν ανέβει άλλα τρία άτομα -πιθανότατα μετανάστες κι αυτοί- αλλά όταν ο συρμός έκανε στάση στο συγκεκριμένο σταθμό εκείνοι αποβιβάστηκαν και εξαφανίστηκαν.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέες αποστάσεις από Κουρουμπλή παίρνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση Μητσοτάκη σε ΣΥΡΙΖΑ : Αυτές είναι οι ευθύνες σας! – Κουρουμπλής: Έχετε προσωπικό μένος μαζί μου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παραδοχή Κουρουμπλή: Ναι, η συνεργάτις μου που έκανε γκριμάτσες στον Μητσοτάκη είναι συγγενής μου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurobank για ελληνική οικονομία: «Φρένο» στη ιδιωτική κατανάλωση λόγω ενεργειακής κρίσης – Ανθεκτικές οι εξαγωγές
- ΕΦΕΤ: Ανακαλεί επιδόρπιο γάλακτος πουτίγκας με γεύση σοκολάτα
- ΕΚΤ: Η πτώση του πετρελαίου περιορίζει τις πιθανότητες για νέες αυξήσεις επιτοκίων
- Χρηματιστήριο: Αύξησε τη short θέση της στον ΑΔΜΗΕ η Qube σε 0,51%
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.