ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πανικός προκλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο διεθνές αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης όταν εντοπίστηκε μία ύποπτη τσάντα στο χώρο αφίξεων.
Η αστυνομία η οποία απομάκρυνε τους πολίτες, ασφάλισε την περιοχή και άμεσα έδωσε εντολή σε κλιμάκιο πυροτεχνουργών να αναλάβει δράση.
Λίγη ώρα μετά, ο συναγερμός έλαβε τέλος, καθώς, την ώρα που οι πυροτεχνουργοί φαινόταν να βγάζουν το πόρισμα, ότι η τσάντα ήταν «αθώα» και περιείχε απλά ένα λάπτοπ, το οποίο είχε αφήσει κατά λάθος εκεί ο ιδιοκτήτης του, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Haberturk.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μεξικό: 248 οι νεκροί από το φονικό σεισμό – Ανάμεσά και τους και 21 μαθητές (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι γερμανικές εκλογές, «ήταν κι αυτές μια κάποια λύσις…»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα…Eldorado Gold: Στον αέρα η αγορά φαρμάκου με αιφνιδιαστική τροπολογία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα φάρμακα για το αδυνάτισμα: Στα σκαριά νέοι συνδυασμοί, στόχος η απώλεια μυϊκής μάζας, εξηγεί ο Πλ. Τζούλης
- Σε ρυθμούς ανανέωσης οι Έλληνες εφοπλιστές: Τα παλιά πλοία φεύγουν, τα νέα έρχονται
- Γιώργος Μουτάφης: Ποιος είναι ο Ελληνας επικεφαλής της Fincantieri που «χτίζει» πλοία σε όλο τον κόσμο
- Ομιλία Μητσοτάκη: Η γκρίνια και η τσέπη
