ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προκλητικός εμφανίστηκε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, καθώς με μήνυμά του για τη συμπλήρωση 42 ετών από την παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους, επανέλαβε ότι η Άγκυρα «δεν πρόκειται ποτέ να εγκαταλείψει την εθνική υπόθεση της Κύπρου».
Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, την οποία επικαλείται ο Φιλελεύθερος, ο Ερντογάν ανέφερε: «Εκφράζω θερμά συγχαρητήρια για την 42η επέτειο της ανακήρυξης της τδβκ και απευθύνω τους χαιρετισμούς και τις καλύτερες ευχές μου στους Τουρκοκύπριους αδελφούς και αδελφές μας σε αυτή τη σημαντική ημέρα».
Στη συνέχεια προσθέτει: «Τιμούμε με σεβασμό και ευγνωμοσύνη τους ηρωικούς μάρτυρες και τους βετεράνους μας. Δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ την εθνική υπόθεση της Κύπρου και θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε τη στήριξή μας προς τον τουρκοκυπριακό λαό σε κάθε επίπεδο».
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ ΔΕΘ-HELEXPO, Βοϊβοντίνα και Εκθεσιακό Οργανισμό Νόβι Σαντ
Ζελένσκι: Ανακοίνωσε τον επανασχεδιασμό του ενεργειακού τομέα μετά το σκάνδαλο διαφθοράς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αραγτσί σε Φιντάν: Προβοκάτσια ότι εκτοξεύσαμε πύραυλο κατά της Τουρκίας
- Μαρίνα Καλαμαριάς: Πέντε επενδυτικά σχήματα κατέθεσαν εκδήλωση ενδιαφέροντος για εκμετάλλευση του λιμένα
- Λαγκάρντ για Μπέσεντ στη G7: «Μόνιμο σοκ» από τον πόλεμο με Ιράν – Προειδοποίηση για πληθωρισμό έως 6,3%
- Γαλλία: Αρνήθηκε στο Ισραήλ να χρησιμοποιήσει τον εναέριο χώρο της για μεταφορά αμερικανικών όπλων κατά του Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.