ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο 14ος κατηγορούμενος για τις παράνομες αγροτοκτηνοτροφικές επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ πήρε το δρόμο για τη φυλακή.
Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος φέρεται να έχει λάβει κοινοτικές επιδοτήσεις, χωρίς όμως να τις δικαιούται. Συνελήφθη με ένταλμα και μετά τη χθεσινή απολογία του στην ανακρίτρια της. Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας κρίθηκε προφυλακιστέος.
Είναι ο 40ος κατηγορούμενος στη μεγάλη δικογραφία του ΟΠΕΚΕΠΕ και του αποδίδεται σημαντικός ρόλος στη δράση της εγκληματικής οργάνωσης.
Από τη μέχρι τώρα ανάκριση έχουν προφυλακιστεί 14 κατηγορούμενοι ενώ αναμένεται ο αριθμός των προσώπων που θα βρεθεί σε θέση κατηγορουμένου να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.
Διαβάστε επίσης:
Σουηδία: Πολλά θύματα από σύγκρουση λεωφορείου στο κέντρο της Στοκχόλμης
Τέμπη: 33οικογένειες απάντησαν αρνητικά για την εκταφή – Αναμένεται η απάντηση άλλων 9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Greece Retirement Guide: Ένας πρακτικός οδηγός για αλλοδαπούς συνταξιούχους
- Tράπεζες: Γιατί αποκτούν συμμετοχές σε ασφαλιστικές εταιρείες – Οι συμμαχίες μετά τις τελευταίες εξαγορές
- Με 11,7% «τρέχουν» οι αυξήσεις στους μισθούς των ευρωβουλευτών την τελευταία διετία
- Jumbo: WOOD και NBG Securities βλέπουν περιθώριο ανόδου – Οι διαφορετικές εκτιμήσεις για κέρδη και Ρουμανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.