Με ένα ιδιαίτερα προσωπικό και συγκινητικό μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος μοιράζεται με τους ομογενείς μας την απονομή της μεγάλης τιμής να γίνει πολίτης των ΗΠΑ.
Όπως σημειώνει, ευχαριστεί θερμά το μεγάλο έθνος που πριν από έξι χρόνια, όταν και ανέλαβε την ηγεσία της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, τον υποδέχθηκε και επισημαίνει ότι «την ιερή αυτή στιγμή, η καρδιά του γεμίζει με αγάπη, ευγνωμοσύνη, χαρά και ταπεινότητα».
Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος δεσμεύεται να διπλασιάσει τις προσπάθειές του «πάντα στην υπηρεσία των πιστών της Αρχιεπισκοπής Αμερικής και της ευρύτερης κοινωνίας αυτής της ευλογημένης χώρας, ιδιαίτερα σε αυτούς τους ταραχώδεις καιρούς».
![]()
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Τζον Έλκαν, Ferrari: Οι οδηγοί μας ας μιλάνε λιγότερο
F1 Mercedes: Ο Τότο Βολφ πουλάει μέρος απ’ το 33% που κατέχει στην ομάδα αντί 6 δισ. δολαρίων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αυστραλία: Διπλασιάζει τα πρόστιμα στις πλατφόρμες social media για παραβίαση της απαγόρευσης σε ανήλικους
- Πυρκαγιά σε δάσος στο Σπαθάρι Ευβοίας – Σηκώθηκαν 11 εναέρια μέσα
- Βενεζουέλα: Συγκίνηση και χειροκροτήματα για διάσωση βρέφους 32 ώρες μετά τους φονικούς σεισμούς (βίντεο)
- Νέα πυρκαγιά στην Πέτρα Βοιωτίας, σε ύφεση στον Άγιο Βασίλειο – Σε εξέλιξη φωτιά στη Ρόδο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.