ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την τελευταία του πνοή άφησε ο 3χρονος που έπεσε από μάντρα, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Σπάτων, στη Δυτική Αχαΐα.
Την ώρα του δυστυχήματος το παιδάκι ήταν με τον θείο του, ενώ οι γονείς βρίσκονταν σε χωράφι, όπως αναφέρει το tempo24.news. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 3χρονος έπεσε από μάντρα ύψους περίπου δύο μέτρων.
Άμεσα στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τη μεταφορά του αγοριού στο Καραμανδάνειο και παρά τη μεγάλη μάχη των γιατρών κατέληξε.
Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες της τραγωδίας.
Διαβάστε επίσης
Βόρεια Μακεδονία: Σκάνδαλο με τις κοινοτικές επιδοτήσεις για τον αγροτικό τομέα – Πέντε συλλήψεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διάκριση για τη Βίκυ Μηνά στα Special Education Awards
- Δημοσκόπηση Interview: Πρώτη η Νέα Δημοκρατία με 26,8%, ξεκάθαρα 2ος ο Τσίπρας – Ανεβαίνει ο Σαμαράς, δεν πείθει ο ΣΥΡΙΖΑ με Δούρου
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Optima, ΔΕΗ, INTEK, Quest
- «Βράζει» και σήμερα η χώρα, με 40άρια και αφρικανική σκόνη – Τα έκτακτα μέτρα για τους εργαζόμενους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.