• LIFE&STYLE

    Παντρεύτηκε ο «Mr Survivor» Ατζούν Ιλιτζαλί – Το love story με την 27χρονη Σεϊμά (PICS – VIDEO)


    Γαμπρός ντύθηκε χθες ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος ενώθηκε  με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Σεϊμά. Η νύφη έλαμπε μέσα στο ρομαντικό νυφικό της μάρκας Zimmermann  που κόστισε 1.000 δολάρια -ποσό που προκάλεσε αίσθηση στα τούρκικα Μέσα.

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=xlPe7GCCdFM

    Οι δυο τους έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι και τρελά ερωτευμένοι και φρόντισαν να το γιορτάσουν παρέα με συγγενείς και καλούς φίλους.

    Ο γάμος έγινε χθες, Δευτέρα στο Σεν Τροπέ και απόψε θα γίνει μεγάλη δεξίωση. Το πάρτυ πρόκειται να διαρκέσει τρεις μέρες και όλοι οι προσκεκλημένοι είναι φιλοξενούμενοί του.

    Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι η ανάρτηση που έκανε μετά τον γάμο ο ερωτευμένος Ατζούν στην οποία σχολιάζει ότι τα λόγια είναι περιττά όταν η εικόνα μιλάει από μόνη της.


    Η λίστα των καλεσμένων ήταν πολύ αυστηρή και οι φωτογραφίες που διέρρευσαν στον Τύπο ήταν πλήρως ελεγμένες.


    Σημειώνεται ότι αν και ο Τούρκος παραγωγός έχει παντρευτεί στο παρελθόν άλλες δύο φορές όταν αντίκρισε την γεννημένη στις 2 Ιουλίου του 1990 Σεϊμά (για την ιστορία να αναφέρουμε ότι εκείνη εργαζόταν backstage σε εκπομπή που εκείνος παρουσίαζε) την ερωτεύτηκε αμέσως και ένιωσε πως βρήκε το λιμάνι του μετά από πολλές περιπλανήσεις.

    https://www.youtube.com/watch?v=plJ9L83KBFM

    Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και όσοι γνωρίζουν λένε ότι η φλόγα ανάμεσά τους παραμένει αναμμένη και από τις δύο πλευρές. «Η Σεϊμά έχει απίστευτη επιρροή επάνω του. Τον λατρεύει, τον ακολουθεί παντού αλλά και εκείνος δεν της χαλάει χατίρι. Ακόμη και όταν έκανε το bachelor party της στη Μύκονο, την άφησε να διασκεδάσει με τις φίλες της και μετά πήρε το εντυπωσιακό πράσινο ταχύπλοό του και πήγε να τη βρει για να περάσουν μαζί κάποιες μέρες στη Μύκονο. Τη λατρεύει, είναι η γυναίκα της ζωής του», εξομολογείται άνθρωπος από το περιβάλλον του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στην Aίγινα με πολυτελές γιοτ ο Τούρκος παραγωγός του Survivor: Τα social media τον «πρόδωσαν»! (video-pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπερηφάνεια για τη φοβερή Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τούρκος καναλάρχης : Γιατί να υπάρχει θέμα να επενδύσω στην Ελλάδα;



    ΣΧΟΛΙΑ