ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γιος γνωστής ηθοποιού του ελληνικού κινηματογράφου φέρεται πως είναι ο 16χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά, στην προσπάθειά του να δραπετεύσει από τους Αστυνομικούς που τον είχαν συλλάβει τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, στα επεισόδια που είχαν ξεσπάσει στο Πολυτεχνείο.
Σύμφωνα με την Espresso, η μητέρα του παιδιού βρέθηκε στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή.
Ο 16χρονος, ενώ είχε φτάσει συνοδεία αστυνομικών στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση τα ξημερώματα, προσπάθησε να διαφύγει βγαίνοντας από το περιπολικό με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Ο μαθητής φέρεται τραύματα στα πόδια, στο κεφάλι και θλάση πνεύμονα και σύμφωνα με πληροφορίες η κατάστασή του είναι σταθερή χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έρευνα από την Τροχαία για τον 16χρονο που τραυματίστηκε στην Αλεξάνδρας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεκαεξάχρονος τραυματίστηκε σε τροχαίο στη Λ. Αλεξάνδρας-Προσπάθησε να διαφύγει και τον χτύπησε ΙΧ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επίθεση με μπογιές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόλο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωπαϊκή Επιτροπή: «Φρένο» για έναν χρόνο σε ορισμένες αδασμολόγητες εισαγωγές ζάχαρης
- Χέγκσεθ: Ο αμερικανικός στρατός θα πράξει ενέργειες για την επαναλειτουργία του στενού
- Τραμπ: Ο Πούτιν ίσως βοηθά λίγο το Ιράν – Οι ΗΠΑ δεν χρειάζονται τη βοήθεια της Ουκρανίας για την αντιμετώπιση των drones
- Κρίση στη Μέση Ανατολή: Ενισχύεται το δολάριο, πιέζεται το ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.