Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Αιχμηρή απάντηση του γνωστού δικηγόρου Θρασύβουλου Κονταξή στην Ένωση Δικαστών και εισαγγελέων για αναφορά της στο ΔΣΑ, με αίτημα πειθαρχικής έρευνας σε βάρος του. Αιτία η δημόσια κριτική του κ. Κονταξή για την εισαγγελική πρόταση του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Σε ανακοίνωση του ο δικηγόρος αναφέρει:

1

“Το συνδικαλιστικό όργανο των Δικαστών και Εισαγγελέων, (όσους τέλος πάντων εκπροσωπεί), ζητά την πειθαρχική μου δίωξη για ανάρτηση μου σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, που επεσήμανα ότι είναι αδύνατο ο εισαγγελεύς στην υπόθεση των Τεμπών να συνέταξε πρόταση 900 σελίδων σε μια εβδομάδα.
Όσο η συνδικαλιστική ηγεσία των Δικαστών και Εισαγγελέων δεν αντέχει την κριτική, τόσο αποδεικνύει ότι είναι απέναντι από την κοινωνία και όχι δίπλα σε αυτή και, το κυριότερο, δικαιώνει όσους ισχυρίζονται ότι η Δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη.

Μετά ταύτα ένα μόνο ερώτημα προκύπτει: μπορεί η συνδικαλιστική ηγεσία να μας εξηγήσει δια ποιού τρόπου λογοδοτεί η Δικαιοσύνη απευθείας στον λαό, όπως απαιτεί το Σύνταγμα;”

Διαβάστε επίσης

Λάρισα: ΙΧ παρέσυρε 3χρονο παιδί – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

42ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Πώς θα κινηθεί το μετρό

Στις 14/11 ξεκινούν οι αιτήσεις για την Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση – Προβλέπεται να ενταχθούν στο πρόγραμμα 2.500 παιδιά