Αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία του μετρό Θεσσαλονίκης, ύστερα από την προσωρινή διακοπή που σημειώθηκε λίγο μετά τις οκτώ το πρωί. Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα η κίνηση των συρμών στην Τροχιά 1, από «Νέα Ελβετία» προς «Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό», να πραγματοποιείται έως τον σταθμό «Ανάληψη».

Κατά το διάστημα της διακοπής, η κυκλοφορία διεξαγόταν μόνο μέσω της Τροχιάς 2, με τους επιβάτες να μετεπιβιβάζονται στον σταθμό «Πανεπιστήμιο».

1

Η ροή των δρομολογίων αποκαταστάθηκε πλήρως στις 10:40 και πλέον η γραμμή λειτουργεί ομαλά σε όλο το μήκος της, εξυπηρετώντας κανονικά το επιβατικό κοινό.

Διαβάστε επίσης:

Alpha Bank: Νέα εποχή για το shipping – Επικεφαλής ο Γιάννης Καραμανώλης – Eπιβεβαίωση mononews

Νέο φόρουμ παραγωγής δημόσιων πολιτικών: Το 1st Policy Circle Forum Day ενισχύει τον διάλογο κράτους–επιχειρήσεων

Eurobank για Jumbo: Επιστρέφει στα top picks παρά τα χαμηλότερα περιθώρια στο α’ εξάμηνο