ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στον απόηχο επιθέσεων στην Καραϊβική εναντίον σκαφών που φέρονται να διακινούσαν ναρκωτικά, αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις διεξήγαγαν για πρώτη φορά ανάλογη επιχείρηση στα ανοικτά των νοτιοαμερικανικών ακτών του Ειρηνικού, όπως μεταδίδει σήμερα το CBS.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του CBS, το βράδυ της Τρίτης επλήγη σκάφος που φέρεται να μετέφερε ναρκωτικά και σκοτώθηκαν δύο ή τρεις επιβαίνοντες. Πρόκειται για το όγδοο αμερικανικό πλήγμα εναντίον φερόμενων διακινητών ναρκωτικών από τις 2 Σεπτεμβρίου. Περισσότεροι από 30 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε επτά σκάφη που επλήγησαν στην Καραϊβική.
Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις που διεξάγει η Ουάσινγκτον, με δεδηλωμένο στόχο την καταπολέμηση των καρτέλ διακίνησης ναρκωτικών, έχουν πυροδοτήσει μεγάλη ένταση στις σχέσεις των ΗΠΑ με τη Βενεζουέλα και την Κολομβία.
Διαβάστε επίσης:
Υεμένη: Οι Χούθι απελευθέρωσαν αλλοδαπό προσωπικό των Ηνωμένων Εθνών
Νετανιάχου για τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας στην Γάζα: Έχω πολύ ισχυρές απόψεις για αυτό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μερτς: Η ΕΕ δεν εξαρτάται αποκλειστικά από ΗΠΑ και Κίνα, έχουμε 450 εκατ. καταναλωτές μην υποτιμάτε τις δυνατότητες μας
- Εξέλιξη βόμβα για τις υποθέσεις φοροδιαφυγής – Ανοίγει ο δρόμος για ακύρωση παλαιών φόρων και προστίμων
- Νικολαΐδης (ΠΑΣΟΚ): Ο βουλευτής διαψεύδει ότι αγόρασε σπίτι από πλειστηριασμό
- Τσίπρας: Επι ΣΥΡΙΖΑ δεν πέρασε ούτε ένα ευρώ στα funds από τις τράπεζες, να τελειώνει αυτή η πλάκα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.