ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε μαγαζί στο Γκάζι έχασε τη ζωή της δεκαεξάχρονο κορίτσι το περασμένο Σάββατο, έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ.
Η νεαρή τα ξημερώματα της Κυριακής, αισθανόμενη αδιαθεσία αποχώρησε από το κατάστημα στη οδό Δεκελέων, όπου έπεσε και λιπόθυμη στο πεζοδρόμιο.
Έπειτα, από άμεση ειδοποίηση του ΕΚΑΒ, που τη μετέφερε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως η νεαρή είχε ήδη χάσει τη ζωή της.
Ο πατέρας της δεκαεξάχρονης κατέθεσε την αναγγελία του θανάτου της στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας και άμεσα κινήθηκε η ποινική διαδικασία για τη διερεύνηση των συνθηκών και των αιτιών που οδήγησαν στον θάνατο την ανήλικη.
Κατά τις έως τώρα πληροφορίες, το παιδί είχε καταναλώσει εντός του καταστήματος στο οποίο διασκέδαζε, αλκοόλ. Ήδη έχουν κατασχεθεί μπουκάλια και ποτά από το κατάστημα και παράλληλα έχει παραγγελθεί νεκροψία και νεκροτομή στο κορίτσι προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.
Διαβάστε επίσης:
Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΑΘΕ
Περιστέρι: Αυτοκίνητο παρέσυρε μητέρα και παιδί, με το παιδί να εγκλωβίζεται κάτω απ’ το αυτοκίνητο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Πρασίνισε στο κλείσιμο η ΕΤΕ, έβγαλε αντανακλαστικά η Metlen, ποιες μετοχές φρέναραν τον δείκτη
- ΗΠΑ: Η Halkbank και το Υπουργείο Δικαιοσύνης συμφωνούν να επιλύσουν τις ποινικές κατηγορίες, σύμφωνα με δικαστή
- ΟΛΠ: Yλοποίηση δωρεάς έξι μοτοσυκλετών προς το Λιμενικό Σώμα
- HAE: Οι τράπεζες της Wall Street επιτρέπουν προσωρινή μετεγκατάσταση στους υπαλλήλους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.