ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών.
Πρόεδρος ανέλαβε ο Πόλυς Β. Χατζηιωάννου, ενώ ορίστηκε και η εκτελεστική επιτροπή, η οποία αποτελείται από τους αντιπροέδρους, Ανδρέα Χατζηγιάννη, Γιώργο Μούσκα, Ζαχαρία Ζαχαρίου, Νικόλ Μυλωνά, Αναστάσιο Δαβίδ και Νικόλα Β. Χατζηιωάννου.
Η Ένωση Εφοπλιστών Κύπρου είναι ο σημαντικότερος αντιπροσωπευτικός οργανισμός της διεθνούς ναυτιλιακής κοινότητας με πλοία υπό κυπριακή σημαία.
Επισημαίνεται ότι η Ένωση Εφοπλιστών Κύπρου έχει καταφέρει να εγγράψει στα μέλη της τη συντριπτική πλειοψηφία των πλοίων υπό κυπριακή σημαία.
Επίσης, παρέχει, σε όλα τα ναυτιλιακά ζητήματα, ισχυρή φωνή και εκπροσωπεί τα συμφέροντα των μελών της στην Κύπρο, την Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Διαβάστε επίσης:
12+1 νέες εκδόσεις από το Ίδρυμα Ευγενίδου
Οι κρίσιμες αποφάσεις στον ΙΜΟ για την απανθρακοποίηση θα ληφθούν στο τετραήμερο 14 -18 Οκτωβρίου
Seajets: Μαζί με την Wallbid φέρνουν την πρώτη Εγγύηση Ακύρωσης στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια στην Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κικίλιας: «Απαιτείται πίεση στην Ευρώπη για νέο οδικό χάρτη»
- Προς νέα ρεκόρ η βραχυχρόνια μίσθωση το 2025 – Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
- Στη Νέα Υόρκη σήμερα η Alpha Bank: Η ελληνική τράπεζα που κάνει το brain regain πράξη
- Κέλογκ: «Πραγματικά κοντά» βρίσκεται μια ειρηνευτική συμφωνία για την Ουκρανία