ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το κατεχόμενο από τις ρωσικές δυνάμεις τμήμα της περιφέρειας Ζαπορίζια στη νοτιοανατολική Ουκρανία έμεινε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα για αρκετές ώρες σήμερα, εξαιτίας επιδρομής ουκρανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών, όπως δήλωσε ο διορισθείς από τη Μόσχα περιφερειάρχης Γεβγκένι Μπαλίτσκι.
Σε νεότερη ενημέρωση μέσω Telegram, ο Μπαλίτσκι διευκρίνισε πως η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε στις περιοχές της Ζαπορίζια που βρίσκονται υπό ρωσικό έλεγχο, ευχαριστώντας τα συνεργεία που εργάστηκαν για την άμεση επιδιόρθωση των ζημιών.
Στη γειτονική Χερσώνα, ο διορισμένος από τη Μόσχα περιφερειάρχης Βλαντίμιρ Σάλντο δήλωσε πως περίπου 38.000 άνθρωποι είχαν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς να διευκρινίσει εάν σχετιζόταν με τη διακοπή ηλεκτροδότησης στη Ζαπορίζια.
Η Ρωσία ελέγχει περίπου τα 3/4 αυτών των δύο ουκρανικών περιφερειών, όπου οι ισορροπίες στα μέτωπα των μαχών παραμένουν σχεδόν αμετάβλητες από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.
Διαβάστε επίσης:
Στέφανος Γκίκας: Η γαλάζια οικονομία αποκτά χρόνο με το χρόνο μεγαλύτερη αξία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νετανιάχου: Δεν έχουμε ακόμα τελειώσει τη δουλειά κατά της Χεζμπολάχ
- Αλάσκα: Πράσινο φως Τραμπ για γεωτρήσεις στην Arctic Refuge
- Ντόναλντ Τραμπ στο truth social: Το Ιράν συμφωνήσε να ανοίξει για πάντα τα Στενά του Ορμούζ
- ΟΗΕ: Ελέγχει την επαναλειτουργία των Στενών του Ορμούζ – Σε φάση επιβεβαίωσης οι ανακοινώσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.