ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, Ιβέτ Κούπερ προειδοποίησε την Δευτέρα τη Ρωσία ότι οι εισβολές της σε επικράτεια χωρών του ΝΑΤΟ ενέχουν τον κίνδυνο μιας απευθείας ένοπλης σύγκρουσης και ότι η Συμμαχία θα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει πολεμικά αεροσκάφη που εισέρχονται στον εναέριο χώρο του ΝΑΤΟ.
«Οι απερίσκεπτες ενέργειές σας εγείρουν τον κίνδυνο μιας άμεσης ένοπλης αντιπαράθεσης μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας», δήλωσε η Ιβέτ Κούπερ στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.
«Η Συμμαχία μας είναι αμυντική, αλλά να είστε σίγουροι ότι είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τους ουρανούς και το έδαφος του ΝΑΤΟ».
Διαβάστε επίσης:
Χαμάς: Έστειλε επιστολή στον Τραμπ με νέους όρους για εκεχειρία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γερμανία (δημοσκόπηση): Η μετανάστευση το σημαντικότερο πρόβλημα των Γερμανών – Σταθερά επικριτικοί κατά της κυβέρνησης
- Απελευθερώθηκαν όλα τα μέλη του πληρώματος του Hellas Aphrodite
- Ευρώπη: Μεγάλες διακυμάνσεις στις τιμές ηλεκτρικής ενέργειας λόγω καιρού
- Space Hellas: Έναρξη της 7ης τιμητικής υποτροφίας «Δημήτρης Μανωλόπουλος»