ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κλειστοί θα είναι σήμερα από τις 6 το απόγευμα ορισμένοι σταθμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης, λόγω προγραμματισμένων συγκεντρώσεων (για τα επτά χρόνια από τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου και συγκέντρωση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Πάνο Ρούτσι, που έχασε το παιδί του στο δυστύχημα των Τεμπών).
Σύμφωνα με ανακοίνωση, θα ανασταλεί προσωρινά η λειτουργία των σταθμών «Βενιζέλου», «Αγίας Σοφίας», «Σιντριβάνι» και «Πανεπιστήμιο». Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την ώρα επαναλειτουργίας των συγκεκριμένων σταθμών. H λειτουργία στους υπόλοιπους σταθμούς θα διεξάγεται κανονικά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γαλλία: Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης ηλεκτρικής ενέργειας υποχωρούν στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2021 καθώς η πυρηνική παραγωγή αυξάνεται
- CNN: Η Βρετανία σταμάτησε να παρέχει πληροφορίες στις ΗΠΑ για την Καραϊβική μετά τις επιθέσεις σε σκάφη
- Εθνική Τράπεζα: Πάνω από 5% το ποσοστό της Principal Financial Group
- Intralot: Νέος διευθύνων σύμβουλος ο Robeson Mandela Reeves