ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Ντμίτρι Κόζακ, αναπληρωτής προσωπάρχης της ρωσικής προεδρίας, παραιτήθηκε, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει την αιτία ή τι θα κάνει στη συνέχεια.
Το ειδησεογραφικό μέσο RBC είχε μεταδώσει νωρίτερα ότι ο Κόζακ είχε στείλει επιστολή παραίτησης και ότι εξετάζει διάφορες επιλογές για να απασχοληθεί στον επιχειρηματικό τομέα.
Σε ερώτηση για το δημοσίευμα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ απάντησε: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Ντμίτρι Νικολάγεβιτς Κόζακ παραιτήθηκε, με δική του πρωτοβουλία».
Διαβάστε επίσης:
Συνάντηση Κάρνεϊ-Σεϊνμπάουμ χωρίς τον Τραμπ πριν από την αναθεώρηση της εμπορικής συμφωνίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: Επισκέφτηκε στο ξενοδοχείο της εθνικής – «Εκπλήξατε πολλούς αλλά όχι τους εαυτούς σας», είπε στους διεθνείς
- Γιώργος Μαζωνάκης: Τι κατέσχεσαν οι αστυνομικοί από το σπίτι του – Βρέθηκαν 6 ηλεκτρονικές συσκευές
- ΝΥΤ: Οι συνομιλίες Ουάσιγκτον – Μόσχας για την Ουκρανία περιλαμβάνουν συμφωνία για το πετρέλαιο πολλών δισ. δολαρίων
- Κρήτη: Μαίνεται η κακοκαιρία στο Ρέθυμνο – Νέο 112 στον Μυλοπόταμο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.