ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να επιδιώξει εμπορικές συμφωνίες με χώρες όπως η Ινδία για να μειώσει την εξάρτησή της, καθώς οι υψηλότεροι δασμοί των ΗΠΑ στις εισαγωγές ωθούν την Ένωση να διαφοροποιήσει τις εμπορικές της σχέσεις, δήλωσε την Πέμπτη η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.
«Θέλουμε να συνάψουμε συμφωνία με την Ινδία φέτος», δήλωσε η φον ντερ Λάιεν σε συνέντευξη Τύπου με Γερμανούς επιχειρηματίες, προσθέτοντας ότι ο Ινδός πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι της διαβεβαίωσε τη δέσμευσή του για την επίτευξη αυτού του στόχου σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαν, σύμφωνα με το Reuters.
«Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με τη Νότια Αφρική, τη Μαλαισία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και άλλες χώρες», πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης:
Μητσοτάκης από τη Λήμνο: Μηδενικός ΕΝΦΙΑ και μειωμένος ΦΠΑ για μικρούς οικισμούς και ακριτικά νησιά
Ζεύγος Μακρόν: Θα παρουσιάσουν αποδείξεις στο δικαστήριο ότι η Μπριζίτ γεννήθηκε γυναίκα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέες «βολές» Γεωργιάδη: Η γνωμοδότηση της Γραμματέως Θεσμών και Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ διαψεύδει τον Ανδρουλάκη
- Roche: Πρόοδος στη συνεργασία με τη Recursion για νέα φάρμακα μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης
- Τζεφ Μπέζος και Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Deal μαμούθ 200 εκατ. δολαρίων για την προστασία 100 απειλούμενων ειδών
- Διυπουργική υπό τον Μητσοτάκη για τη φωτιά στη Δυτική Αττική: Αποζημιώσεις «τώρα» και αναστολή πλειστηριασμών για 1 χρόνο – Όλα τα μέτρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.