ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Χατζηκώστα με σπασμένη την κάτω γνάθο, νοσηλεύεται μαθητής 15 ετών, ο οποίος γρονθοκοπήθηκε από έναν 16χρονο, αργά το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ανατολή Ιωαννίνων.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, μετά την καταγγελία των γονιών του θύματος, συνελήφθησαν ο 16χρονος και ο πατέρας του και οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα.
Ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος ενώ παραπέμπεται στον ανακριτή ο 16χρονος κατηγορούμενος για βαριά σωματική βλάβη μεθαύριο Παρασκευή.
Ο 15χρονος είναι μαθητής στην Α’ τάξη του Γενικού Λυκείου Ανατολής και ο 16χρονος στην Β’ τάξη του 1ου ΕΠΑΛ Ιωαννίνων.
Διαβάστε επίσης:
Σαουδική Αραβία: Καταδικάζει με τον «πλέον ισχυρό» τρόπο την ισραηλινή χερσαία επίθεση στη Γάζα
Τράπεζα Κύπρου: Στο 5,98% μειώθηκε το ποσοστό της Wellington
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πρώτο χτύπημα στη Μεσόγειο: Ουκρανική επίθεση σε ρωσικό πετρελαιοφόρο νότια της Κρήτης (video)
- Θανάσης Παπαγεωργίου: Ο ιδιοκτήτης του Fever στέλνει εξώδικο στον Μαζωνάκη για ψευδείς καταγγελίες και επιστροφή χρημάτων
- Πάνος Λασκαρίδης: «Νονός» της πρώτης φρεγάτας FDI Belharra «ΚΙΜΩΝ» – Ιστορική ημέρα για το Πολεμικό Ναυτικό
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Με 159 «ναι» πέρασε το νομοσχέδιο για την μετάβασή του στην ΑΑΔΕ