Δεν προέκυψαν πρόσωπα που να συνέδραμαν τον Αλέξανδρο Βέλλιο στην επιθυμία του να φύγει γρηγορότερα από τη ζωή κι έτσι η εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του δημοσιογράφου αρχειοθετήθηκε.
Ο Αλέξανδρος Βέλλιος, μετά από δύσκολη μάχη με την επάρατη νόσο, απεβίωσε ακριβώς πριν από ένα χρόνο. Είχε προηγηθεί η δημοσιοποίηση της επιθυμίας του να δώσει τέλος στη ζωή του με ευθανασία και ακολούθησε δημοσίευμα σε ηλεκτρονική σελίδα, στο οποίο, μεταξύ άλλων, γινόταν αναφορά σε σύριγγα με δηλητήριο και γιατρό πρόθυμο να τον βοηθήσει στο απονενοημένο διάβημα.
Με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών διενεργήθηκε έρευνα για να εξακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου του Αλέξανδρου Βέλλιου.
Διετάχθη η εκταφή της σορού του προκειμένου να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις και ερευνήθηκε εάν κάποιο πρόσωπο (γιατρός ή άτομο από το περιβάλλον του) συνέδραμε στην επιθυμία του δημοσιογράφου να αυτοκτονήσει.
Κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν προέκυψε κατά την προκαταρκτική εξέταση και η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεγαλώνει η διακρατική συνεργασία και σφίγγει ο κλοιός γαι φοροφυγάδες «εξωτερικού»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ράκος ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού: Ζω μια φρίκη – Σε συλλήψεις προχώρησαν οι Αρχές
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δράκος όνομα και πράγμα – Αυτός είναι ο καθηγητής που ασελγούσε σε μαθήτριες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Tesla: Αποχωρεί από την εταιρεία ο επικεφαλής του προγράμματος ανθρωποειδών Ρομπότ Optimus
- Σαουδική Αραβία: 13 Ιρανοί έχασαν τη ζωή τους λόγω της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια του χατζ
- Βανς: Ελπίζω ότι κάποια στιγμή ο Έλον θα επιστρέψει στη βάση, τεράστιο λάθος η κόντρα με τον Τραμπ
- Olympic Air: Αεροσκάφος επέστρεψε στη Νάξο μετά από ένδειξη για φωτιά
