ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δίκη Νοβάρτις: Προβλήθηκε βίντεο που είχε δημιουργήσει η εταιρεία με δήθεν απαγωγή της Ευγενίας Μανωλίδου
«Η καταδίκη των δύο κουκουλοφόρων για ψευδομαρτυρία αποτελεί την πλήρη αποκάλυψη της σκευωρίας που επί χρόνια δηλητηρίασε τη δημόσια ζωή και επιχείρησε να κατασκευάσει ενοχές εκεί όπου δεν υπήρχαν», τονίζει σε δήλωσή του ο Δημήτρης Αβραμόπουλος για την υπόθεση Novartis.
«Η Δικαιοσύνη έκανε το πρώτο βήμα. Τώρα οφείλουν να μιλήσουν οι ίδιοι οι καταδικασμένοι και να αποκαλύψουν ποιοι τους έβαλαν να καταθέσουν ψευδώς. Ποιοι ήταν οι ηθικοί αυτουργοί, ποιοι οργάνωσαν και κατεύθυναν αυτήν την πλεκτάνη», επισημαίνει στη δήλωσή του ο κ. Αβραμόπουλος.
Ο κ. Αβραμόπουλος προσθέτει σε άλλο σημείο: «Η κοινωνία απαιτεί απαντήσεις και δεν μπορεί να αρκεστεί μόνο στους εκτελεστές. Η αλήθεια πρέπει να φτάσει μέχρι τους εμπνευστές και καθοδηγητές. Γιατί μόνο έτσι θα αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών στη Δικαιοσύνη και στους θεσμούς. Η σκευωρία αποκαλύφθηκε. Απομένει να αποκαλυφθούν οι σκευωροί».
Διαβάστε επίσης
Πόσα λεφτά θα πάρουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τους αγώνες της Ευρώπης
Μιχαηλίδου: Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στη διεθνή συνεργασία για την αποϊδρυματοποίηση των παιδιών
Ρωμανός για ΠΑΣΟΚ: Το πότισμα των «λεφτόδεντρων» κόστισε πολύ ακριβά στη χώρα μας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πράτο: Δολοφονίες, μαφία, εμπρησμοί – H σκοτεινή πλευρά της μόδας στην καρδιά της Ευρώπης
- Σωτήρης Φέλιος: Η Ιταλίδα της Όπερας από τη Συλλογή Σοφρά
- Πώς βλέπει το Μαξίμου το ενδεχόμενο κόμμα Καρυστιανού» – Πώς αλλάζει το πολιτικό σκηνικό
- EFA Group: Οι εξαγορές, οι συνεργασίες με Metlen και Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και οι νέοι επενδυτές