ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπαλάσκας (Ελληνικός Χρυσός): Η Ελλάδα θα αντιπροσωπεύει το 40% του τζίρου της Eldorado Gold με την παραγωγή των Σκουριών
Την προειδοποίηση πως οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια στην αδειοδότηση της επένδυσης της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές, μια από τις μεγαλύτερες παραγωγικές επενδύσεις στη χώρα, θα οδηγήσει πιθανόν στην ματαίωση της έκανε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνάντηση με εκπροσώπους των σωματείων εργαζομένων στην εταιρείας.
«Είναι ειρωνεία», είπε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, «ο πρωθυπουργός να μιλάει για επενδύσεις και, στην πράξη, η Κυβέρνησή του να κάνει ακριβώς τα αντίθετα. Μην ακούτε τι λένε, να βλέπετε τι κάνουν οι κυβερνώντες».
«Ο κίνδυνος», είπε ο κ. Μητσοτάκης, «για την επένδυση είναι ορατός. Μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες παραγωγικές επενδύσεις τη χώρας. Και, ενώ το μέλημά μας θα έπρεπε να είναι οι δουλειές για τη αντιμετώπιση της υψηλής ανεργίας, η Κυβέρνηση για ιδεοληπτικούς λόγους, συνειδητά, καθυστερεί την αδειοδότηση της επένδυσης».
Αναφερόμενος στις 16 αποφάσεις του ΣτΕ για την επένδυση, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε: «Θα προστατέψουμε το Κράτος Δικαίου. Θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε το θέμα». Υπογράμμισε ότι η Νέα Δημοκρατία «πιστεύει στη αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου της χώρας, πάντα με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον», και πρόσθεσε:
«Το βασικό μου μέλημα είναι να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας. Να προχωρήσει μια παραγωγική επένδυση σημαντική για τον τόπο, για την τοπική κοινωνία, για την ελληνική οικονομία».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης: Από εμένα θα ακούτε μόνο άμεσα εφαρμόσιμες προτάσεις
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Αλέξης Τσίπρας στην Apivita: Οι αστεϊσμοί περί Μπαρτσελόνα και τα απρόοπτα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κεραμέως: Το νέο σχέδιο νόμου για την ισότητα των φύλων στην εργασία – Τι αλλάζει για γυναίκες εργαζόμενες, προσλήψεις, διαδικασίες και επιχειρήσεις
- Μάρτυρες ιστορίας: Σημαντικές στιγμές ζωής σε δημοπρασία
- Ρήγμα στο κόμμα Καρυστιανού: Παραιτείται ο Βασίλης Κοκοτσάκης – «Λειτουργεί χωρίς κανόνες και διαφάνεια, είναι προσωπικό πολιτικό εγχείρημα»
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Metlen PLC, EKTEΡ, Eurobank, Quest
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.