ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο Τέξας και την καθημερινότητά της επέστρεψε η Αμαλία Κωστοπούλου, μετά τις διακοπές της στην Ελλάδα.
Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τον γάμο της με τον Τζέικ Μέντγουελ, ο οποίος, μάλιστα, κατάφερε να μεταδώσει στη σύντροφό του μια αγαπημένη συνήθειά του.
Αν και στην αρχή, όπως εξομολογήθηκε η ίδια, αντιστεκόταν, στο τέλος την κατάφερε. Ο λόγος για την ποδηλασία.
Η 28χρονη Αμαλία όχι μόνο ξεκίνησε το άθλημα, αλλά φρόντισε να εξοπλιστεί πλήρως με όλα όσα χρειαζόταν.
Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, μοιράστηκε το νέο σπορ που πλέον μοιράζεται με τον αγαπημένο της, ενώ πρόσφατα έκαναν μία εξόρμηση μαζί με τα ποδήλατά τους.
Φορώντας ένα ποδηλατικό σύνολο με γκρι σορτσάκι και λευκό τοπ, η Αμαλία πήγε για ποδηλασία και περπάτημα.
Μέσα από τις εικόνες που μοιράστηκε, βλέπουμε το όμορφο καταπράσινο τοπίο, σημειώνοντας ότι πρόκειται για τον «παράδεισό» τους.
Μαζί τους ήταν και ο σκύλος της, ενώ στο τέλος μοιράστηκε και το γλυκό που έφαγαν ως «ανταμοιβή», μετά την ποδηλασία.



Διαβάστε επίσης:
Αμαλία Κωστοπούλου: Σε υπερπολυτελές γιοτ στις Σπέτσες με τον επιχειρηματία σύντροφό της
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο ESM διόρισε ως πρόεδρο του τον Κυριάκο Πιερρακάκη για τα επόμενα 2,5 χρόνια
- ΗΠΑ: 340 εκατ. δολάρια κόστισε η ανάπτυξη της Εθνοφρουράς σε 5 πόλεις της χώρας, σύμφωνα με τους Δημοκρατικούς
- Ζελένσκι: Ο έλεγχος του Ντονέτσκ και του πυρηνικού σταθμού της Ζαπορίζια τα δύο θέματα που απομένουν να συζητηθούν
- Επιτροπές Βουλή: Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το νομοσχέδιο που προβλέπει την μεταφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ υπό την ΑΑΔΕ