ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι 30 μόνιμες παροχές για μισθωτούς, συνταξιούχους, επαγγελματίες, αγρότες, ενοικιαστές και ιδιοκτήτες ακινήτων το 2025
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κ. Μητσοτάκης απέκλεισε το ενδεχόμενο, όσο υπάρχει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
«Θα εξαντλήσουμε την τετραετία. Θέλω να κερδίσω τις επόμενες εκλογές. Το 2023 έκανα κάποιες δεσμεύσεις προς τους πολίτες. Με ενδιαφέρει να υλοποιήσω αυτή την ατζέντα. Ο λαός είναι κυρίαρχος. Οι πολίτες θα αποφασίσουν τι θα γίνει το 2027, αν θέλουν αυτοδύναμη κυβέρνηση ή κυβερνήσεις συνεργασίας».
Επανέλαβε ότι αποφεύγει τον λαϊκισμό της εκλογολογίας και ασχολείται όπως και κατά την πρώτη τετραετία με το πώς η κυβέρνηση θα παραγάγει το καλύτερο δυνατό έργο, το οποίο και θα αποδώσει καρπούς και έως τις επόμενες εκλογές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μέση Ανατολή: Νέα αμερικανικά πλήγματα κατά του Ιράν
- Αποκλειστικό: Σημαντική εξέλιξη για το Κυπριακό, οι «γκρινιάρηδες» του ανασχηματισμού, η επανεκκίνηση της ΝΔ και το γούρι του ΚΜ
- ΠΕΦ: Ώρα αποφάσεων για την Ευρώπη – Τα διδάγματα από το ελληνικό μοντέλο και τα 3 διλήμματα
- La Folie: H νέα έμπνευση του Christian Louboutin
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.