ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Ενέργειας των ΗΠΑ, Κρις Ράιτ, δήλωσε την Παρασκευή ότι δεν ανησυχεί πως οι εξαγωγές ρωσικού φυσικού αερίου προς την Κίνα θα επηρεάσουν τους Aμερικανούς παραγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου.
Λίγες ημέρες νωρίτερα, Ρωσία και Κίνα είχαν εγκρίνει την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου «Power of Siberia 2», κίνηση που, σύμφωνα με το Reuters, αναδεικνύει την πρόθεση του Κινέζου προέδρου Σι Τζινπίνγκ να αγνοήσει τις δυτικές πιέσεις και να ενισχύσει περαιτέρω τη συνεργασία με τη Μόσχα.
Διαβάστε επίσης
Λίβανος: Η κυβέρνηση χαιρετίζει τη συμφωνία για το σχέδιο αφοπλισμού της Χεζμπολάχ
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Παραιτήθηκε από το ΔΣ ο Κωνσταντίνος Λάμπρου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Talent Days 2026: Διήμερο καριέρας με 55+ εταιρείες και 75 ομιλητές στην Αθήνα
- Ευρωαγορές: Ισχυρή άνοδος μετά την πτώση του πετρελαίου – Στο +2,39% ο DAX
- Στενά του Ορμούζ: Ακόμα ένα τάνκερ με ιρανικό πετρέλαιο πέρασε με προορισμό την Κίνα
- Cenergy: Μακροχρόνια συμφωνία-πλαίσιο της Hellenic Cables με την Alliander
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.