ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Θα μελετήσουμε τις λεπτομέρειες και θα αποφασίσουμε τα επόμενα βήματα, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω κατηγορηματικά ότι θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να υπερασπιστούμε τους παραγωγούς και τη βιομηχανία μας», δήλωσε την Παρασκευή από τις Βρυξέλλες ο εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν για θέματα Εμπορίου Όλαφ Γκιλ, σχετικά με την απόφαση της Κίνας να επιβάλει προσωρινούς δασμούς στις εισαγωγές χοιρινού κρέατος από την ΕΕ.
Ο κύριος Γκιλ μίλησε και για την έρευνα αντιντάμπινγκ που ξεκίνησε το Πεκίνο τον Ιούνιο, λέγοντας πως «η Επιτροπή παρακολούθησε αυτές τις διαδικασίες πλήρως και στενά σε όλα τα στάδια» και πως η έρευνα από το Πεκίνο «βασίστηκε σε αμφισβητήσιμες κατηγορίες και ανεπαρκή στοιχεία και, συνεπώς, δεν ήταν σύμφωνη με τους κανόνες του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου για την έναρξή της».
Διαβάστε επίσης:
Μιχαηλίδου: Στηρίζουμε ιδιαίτερα τις πολύτεκνες οικογένειες – Αύξηση εισοδηματικών κριτηρίων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιάννης Σαχίνης: Τεράστια η προσφορά των Υδραίων στην ελληνική ναυτιλία και στο ελληνικό έθνος
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Η πολιτεία θα σταθεί δίπλα στις οικογένειες των πιλότων που έχασαν τη ζωή τους στην Τανάγρα
- Τασούλας για την τραγωδία στην Τανάγρα: «Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια των δύο Αξιωματικών»
- LIVE: Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην 90ή ΔΕΘ – Οι αλλαγές στον κατώτατο μισθό, οι ελαφρύνσεις και οι εκπλήξεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.