ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Γκιντεόν Σαάρ, κάλεσε τη Γαλλία να επανεξετάσει το σχέδιό της για την αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Γάλλο ομόλογό του, Ζαν-Νουέλ Μπαρό, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη το Υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Σαάρ υπογράμμισε ότι “δεν υπάρχει περιθώριο” για επίσκεψη του προέδρου της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, στο εβραϊκό κράτος, όσο το Παρίσι επιμένει σε πρωτοβουλίες και ενέργειες που, όπως ανέφερε, “βλάπτουν τα συμφέροντα του Ισραήλ”.
Διαβάστε επίσης:
Αλέξης Τσίπρας: Στην πατρίδα μας δοκιμάζονται η δημοκρατία και η δικαιοσύνη
Μελόνι: Η Ιταλία δεν θα στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία
Στουμπ: Ο Τραμπ θέλει ΗΠΑ και Ευρώπη να συντονιστούν για την επιβολή κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πιερρακάκης σε Φάμελλο: «Δεν υπάρχει στην Ευρώπη το κλίμα που περιγράψατε»
- Γεωργιάδης: Ψέματα ότι απεντάσσονται από το Ταμείο Ανάκαμψης έργα σε νοσοκομεία, το ΕΣΥ αλλάζει όσο και αν διαστρεβλώνουν την αλήθεια
- Θεσσαλονίκη: Πιθανή οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια εργασιών στον 6ο προβλήτα
- ΕΕ: Eπ’ αόριστον πάγωμα των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων