ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Ισραήλ πρέπει να σκεφτεί «βαθιά, πρακτικά και, εξίσου σημαντικό, με θάρρος» για το μέλλον της Γάζας μετά τη Χαμάς, δήλωσε ο πρόεδρος του Ισραήλ Ισαάκ Χέρτζογκ.
«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σε αυτήν την εκστρατεία, ελήφθησαν θαρραλέες και σημαντικές αποφάσεις ασφαλείας από την πολιτική ηγεσία – η οποία φέρει την εξουσία και της οποίας οι αποφάσεις εκτελούνται από το εκτελεστικό κλιμάκιο», λέει σε ομιλία του στην τελετή απονομής του Βραβείου Άμυνας του Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ.
«Τώρα απαιτείται να σκεφτούμε βαθιά, πρακτικά και, εξίσου σημαντικό, με θάρρος – σχετικά με την επόμενη μέρα και την πολιτική πορεία που πρέπει να συμπληρώσει τη στρατιωτική εκστρατεία».
Πηγή: Times of Israel
Διαβάστε επίσης:
Η απάντηση του Δήμου Αθηναίων στην Κεφαλογιάννη: «Δεν αξίζει να απαντήσουμε»
Φρανσουά Ολάντ για Μακρόν: Δεν καταλαβαίνω πώς άφησε τον Μπαϊρού να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι ανταγωνιστές που… πριονίζουν τον Απ. Βακάκη και οι απώλειες των 200 εκατ. ευρώ της Jumbo
- Χειμερινές εκπτώσεις: Τσουχτερό κρύο και ανοιχτά καταστήματα σήμερα Κυριακή – Τι να προσέξετε
- Σημαντικές αλλαγές στο πλαίσιο της νόμιμης μετανάστευσης – Ξεμπλοκάρουν άμεσα 90.000 εκκρεμείς άδειες διαμονής
- Νέο μοντέλο στην αντιμετώπιση εγκλημάτων εμπρησμού – Τι αλλάζει και πώς αναβαθμίζεται