ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Καναδός πρωθυπουργός Μαρκ Κάρνεϊ βρίσκεται στο Κίεβο, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ίδιος.
“Σήμερα, την ουκρανική Ημέρα της Ανεξαρτησίας, και σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για την ιστορία του έθνους τους, ο Καναδάς ενισχύει την υποστήριξή του και τις προσπάθειές του προς μια δίκαιη ειρήνη με διάρκεια για την Ουκρανία”, έγραψε ο Κάρνεϊ σε ανάρτησή του στο Χ κατά την άφιξή του στο Κίεβο.
Από την πλευρά του ο Αντρίι Γιερμάκ, προσωπάρχης του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, καλωσόρισε τον Καναδό πρωθυπουργό.
“Αυτή την ξεχωριστή ημέρα — την Ημέρα της Ανεξαρτησίας της Ουκρανίας– είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να νιώθουμε την υποστήριξη των φίλων μας. Και ο Καναδάς πάντα στεκόταν στο πλευρό μας”, σχολίασε ο Γιερμάκ στο Telegram.
Διαβάστε επίσης:
Κυριάκος Μητσοτάκης: Φιλοξένησε τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου
Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα θα επιμείνει στο απαραβίαστο των συνόρων της Ουκρανίας
Νορβηγία: Προσφέρει συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας αξίας περίπου 590 εκατ. ευρώ στο Κίεβο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παπαστεργίου: «Μας απασχολεί και παίρνουμε όλα τα μέτρα που απαιτούνται για να είναι ασφαλές δίκτυο»
- ΟΔΔΗΧ: Στις 4/3 η δημοπρασία εντόκων γραμματίων 52 εβδομάδων ποσού 400 εκατ. ευρώ
- Γερμανία: Απρόσμενη κάμψη του πληθωρισμού στο 2% τον Φεβρουάριο
- Εθνική Τράπεζα: «Πατάει γκάζι» στις διανομές για τους μετόχους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.