ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καλύτερη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου (16/08) σε δασική έκταση στην περιοχή Λιβάδι στα Καλάβρυτα.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Πυροσβεστική, η επιχείρηση κατάσβεσης επικεντρώνεται σε μία δυσπρόσιτη πλαγιά ενώ δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.
Για κατάσβεση πλέον επιχειρούν 39 πυροσβέστες με δυο ομάδες πεζοπόρων της 6ης ΕΜΟΔΕ και 9 οχήματα ενώ για την αεροπυρόσβεση έχουν διατεθεί 5 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα.
Συνδρομή στην επιχείρηση κατάσβεσης παρέχουν υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Politico: Ανησυχίες στο ΝΑΤΟ για το αποτέλεσμα στις ενδιάμεσες – Φοβούνται πως ο Τραμπ θα ξεσπάσει στην Ευρώπη αν ηττηθεί βαριά
- «Στερεύουν» οι ταμειακές ροές των Big Tech; Δαπάνες ύψους $1,6 τρισ. μέσα σε τρία χρόνια, γιατί ανησυχούν οι επενδυτές
- Pizza Fan: Πληρώθηκαν τα δεδουλευμένα του Οκτωβρίου όλοι οι εργαζόμενοι
- Υπουργικό: 90 έργα «ορόσημα» έως το τέλος της τετραετίας – Τα ν/σ που συζητήθηκαν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.