ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμός 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε, χθες το βράδυ, στην περιοχή του Αγίου Όρους.
Σύμφωνα με τον Σεισμολογικό Σταθμό ΑΠΘ, πρόκειται για επιφανειακό σεισμό, με το επίκεντρό του να εντοπίζεται 12 χιλιόμετρα βορειοδυτικά των Καρυών.
Διαβάστε επίσης:
Hellenic Train: Διακοπή δρομολογίων στο τμήμα Βραχνέικα-Καμίνια λόγω της φωτιάς στην Αχαΐα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρι-Κρι: Αγορά ιδίων μετοχών έως €26,45 εκατ. – Στόχος η διάθεση σε εργαζομένους και διοίκηση
- Δύο συλλήψεις για την πυρκαγιά στο συνεργείο αυτοκινήτων στον Ασπρόπυργο – Πώς έγινε η έκρηξη του βιτοφόρου με το προπάνιο
- Μ. Μανουσάκης (ΑΔΜΗΕ): Προς το εθνικό συμφέρον ο εξηλεκτρισμός της οικονομίας
- Φλόριντα: Το διεθνές αεροδρόμιο του Παλμ Μπιτς μετονομάστηκε σε «Αεροδρόμιο Προέδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.