ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δικογραφία σχηματίστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλικράτειας, σε βάρος άνδρα 51 ετών, ο οποίος φέρεται να έκλεψε χρήματα από το σπίτι 73χρονης προσποιούμενος υπάλληλο της ΔΕΗ.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το πρωί της 11 Αυγούστου 2017, ο 51χρονος εμφανίστηκε στο σπίτι της 73χρονης στη Χαλκιδική, ως υπάλληλος της ΔΕΗ και κατάφερε αποσπώντας της την προσοχή να πάρει από το σπίτι της 2.000 ευρώ και διάφορα κοσμήματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στηρίζει με 5 εκατομμύρια ευρώ τους αδύναμους καταναλωτές της ΔΕΗ η Περιφέρεια Αττικής
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΕΗ: Η κοινωνική και οικονομική πολιτική πρέπει να ασκείται από το Κράτος
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μνημόνιο της ΔΕΗ Ανανεώσιμες με την κινεζική Sumec
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεσσαλονίκη: Ποινές κάθειρξης 12,5 ετών σε αρχιμανδρίτη και πρώην ιερέα για απάτη άνω του 1,5 εκατ. ευρώ
- Κολομβία: Συνετρίβη C-130 με πάνω από 110 επιβαίνοντες
- Τραμπ για Ιράν: Τους δίνω πέντε μέρες, ελπίζω να φτάσουμε σε επωφελή συμφωνία για όλους
- Οι ΗΠΑ προειδοποιούν την ΕΕ για σοβαρή ενεργειακή κρίση αν δεν χαλαρώσουν οι «πράσινοι» κανόνες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.