ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραγική ήταν η κατάληξη για ένα 18 μηνών κοριτσάκι από το Ηράκλειο, το οποίο φέρεται να πνίγηκε με τροφή. Το περιστατικό σημειώθηκε αργά τη νύχτα της Πέμπτης 24-7-2025, με το 18 μηνών παιδί να μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου.
Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Κώστα Δανδουλάκη, το κοριτσάκι έφτασε στο νοσοκομείο διασωληνωμένο και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έγιναν, όπως και αναρρόφηση της τροφής, τελικά το παιδί δυστυχώς δεν επανήλθε.
«Έγινε από το προσωπικό του νοσοκομείου ότι ήταν δυνατό να γίνει, προκειμένου να σωθεί το κοριτσάκι, ωστόσο αυτό δεν επετεύχθη», ανέφερε ο κ. Δανδουλάκης, ο οποίος συμπλήρωσε ότι πρόκειται για ένα περιστατικό που έχει προκαλέσει μεγάλη θλίψη.
Διαβάστε επίσης:
Πειραιάς: Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα – Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα (upd)
Καιρός: Συνεχίζεται ο ισχυρός καύσωνας, στους 44 βαθμούς η θερμοκρασία
Βάσεις 2025: Ποιες σχολές εκτοξεύτηκαν, ποιες έμειναν στάσιμες και τα τμήματα με άδεια αμφιθέατρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συνάντηση Παπασταύρου-Wright: Προχωρούν επενδύσεις και υποδομές – Νέο πλαίσιο για τον Κάθετο Διάδρομο φυσικού αερίου
- Πέτερ Μάγιαρ: Πρόσκληση στον Ζελένσκι για την επανεκκίνηση των διμερών σχέσεων – – Στόχος η επίλυση για τη ουγγρικής μειονότητα
- Alpha Bank: Υπερκάλυψη 3 φορές στο πράσινο ομόλογο των 600 εκατ. ευρώ – Ζήτηση άνω των 1,5 δισ. ευρώ
- Google: Αποχώρηση-σοκ από διαγωνισμό ύψους 100 εκατ. δολαρίων του Πεντάγωνο για drones
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.