ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Performance Shipping, της Αλίκης Παληού και του Ανδρέα Μιχαλόπουλου, γνωστοποίησαν σήμερα ότι ολοκλήρωσε με επιτυχία την τοποθέτηση ομολόγων ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων στην αγορά ομολόγων των σκανδιναβικών χωρών.
Διευκρινίστηκε επίσης ότι θα υποβληθεί αίτηση για την εισαγωγή των ομολόγων στο Χρηματιστήριο του Όσλο.
Τα νέα ομόλογα πρόκειται να λήξουν τον Ιούλιο του 2029 και θα πληρώνουν σταθερό κουπόνι 9,875% ετησίως, πληρωτέο ανά εξάμηνο και η τιμή τους ήταν 97% της ονομαστικής αξίας.
Τα ομόλογα εξασφαλίζονται εν μέρει με υποθήκες πρώτης προτεραιότητας επί των δύο παλαιότερων δεξαμενόπλοιων της εταιρείας, τα οποία επί του παρόντος δεν είναι επιβαρυμένα.
Η προσφορά αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 17 Ιουλίου 2025, υπό την επιφύλαξη των συνήθων όρων κλεισίματος.
Τα καθαρά έσοδα από την έκδοση ομολόγων θα χρησιμοποιηθούν για αγορές δεξαμενόπλοιων ή επαναγορές ομολόγων.
Διαβάστε επίσης
Καθελκύστηκε τάνκερ της Performance των Αλίκη Παληού και Ανδρέα Μιχαλόπουλου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρυσός: Τρίτη ημέρα ανόδου και επιστροφή κοντά στα 4.770 δολάρια η ουγγιά
- Πούτιν: Κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα
- Μελάνια Τραμπ: Τα ψέματα που με συνδέουν με τον ελεεινό Επστάιν πρέπει να σταματήσουν σήμερα
- Στάρμερ: Η ρητορική Τραμπ για το Ιράν δεν συνάδει με τις βρετανικές αξίες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.