ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Performance Shipping, της Αλίκης Παληού και του Ανδρέα Μιχαλόπουλου, γνωστοποίησαν σήμερα ότι ολοκλήρωσε με επιτυχία την τοποθέτηση ομολόγων ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων στην αγορά ομολόγων των σκανδιναβικών χωρών.
Διευκρινίστηκε επίσης ότι θα υποβληθεί αίτηση για την εισαγωγή των ομολόγων στο Χρηματιστήριο του Όσλο.
Τα νέα ομόλογα πρόκειται να λήξουν τον Ιούλιο του 2029 και θα πληρώνουν σταθερό κουπόνι 9,875% ετησίως, πληρωτέο ανά εξάμηνο και η τιμή τους ήταν 97% της ονομαστικής αξίας.
Τα ομόλογα εξασφαλίζονται εν μέρει με υποθήκες πρώτης προτεραιότητας επί των δύο παλαιότερων δεξαμενόπλοιων της εταιρείας, τα οποία επί του παρόντος δεν είναι επιβαρυμένα.
Η προσφορά αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 17 Ιουλίου 2025, υπό την επιφύλαξη των συνήθων όρων κλεισίματος.
Τα καθαρά έσοδα από την έκδοση ομολόγων θα χρησιμοποιηθούν για αγορές δεξαμενόπλοιων ή επαναγορές ομολόγων.
Διαβάστε επίσης
Καθελκύστηκε τάνκερ της Performance των Αλίκη Παληού και Ανδρέα Μιχαλόπουλου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πέθανε ο ηθοποιός Χρήστος Πολίτης, ο εμβληματικός «Γιάγκος Δράκος» της «Λάμψης»
- Ένα μίλι μακριά, στη Μινεάπολη
- Τα πρόστιμα 7.000 ευρώ στους αγρότες, τα 10 κεράκια του ΚΜ, η κυριαρχία Ζαχαράκη, το ΚΑΡΠΑ της Νίκης και το σκάνδαλο στην Κύπρο
- Απ. Βακάκης: Μερισματικό bonus 67 εκατ. στους μετόχους της Jumbo και… βολές για τα αγροτικά μπλόκα και το πολιτικό σύστημα