ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνολικά 18 χτυπήματα με μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματος του (πρόσωπο, θώρακα και πλάτη), δέχτηκε 35χρονος από την Καλλονή από συνομήλικο του από το χωριό Άργενος, στη Λέσβο.
Ο διαπληκτισμός ανάμεσα στους δυο άνδρες συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής, στη διάρκεια του συνεχιζόμενου από χτες «πανηγυριού του ταύρου» στην Αγία Παρασκευή.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης και υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση του θεωρείται κρίσιμη.
Ο δράστης συνελήφθη και παραπέμπεται στην Εισαγγελία Μυτιλήνης με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Διαβάστε επίσης:
Αθηνών – Κορίνθου: Μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς Αθήνα
Ο Προσωπικός Αριθμός, απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση δελτίου ταυτότητας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μόνο οι δύο μεγάλες εταιρείες της ακτοπλοΐας έχουν έσοδα 858,1 εκατ. ευρώ
- Ασφαλιστική αγορά: Τα 2+1 στοιχήματα για το τελευταίο μίλι του 2025 – Οι προσδοκίες και η…ΔΕΘ
- Οι καλοκαιρινές αναμνήσεις από τις Σπέτσες, το πάρτυ του ζεύγους Κούστα στους Αρκιούς, τα γενέθλια της Maria Martinez de Medinilla στην Marbella
- Η Laopu και το στοίχημα του κινεζικού Cartier
